1 Csatlakozás a közösséghez (WPForm)

Vezetékneve és Utóneve(i) a hivatalosan használt módon (a személyazonossági igazolványának megfelelően).
Adja meg azt az email címet, amelyet használni kíván a belépéshez valamint minden további hivatalos levelezéshez. Ha Ön már csatlakozott a közösségünkhöz, a belépéshez kattintson ide.
Adja meg azt jelszót, amelyet használni kíván a szolgáltatásaink eléréséhez.
Az ADHOC.SUPPORT érdekérvényesítő közösséghez való csatlakozás feltételei:

Ha továbbra is böngészi és használja ezt a weboldalt, beleegyezik, hogy betartja és  magára nézve kötelezőnek tekinti az alábbi használati feltételeket, amelyek az adatvédelmi szabályzatunkkal együtt szabályozzák az ADHOC.SUPPORT (a WebshopCompany LTD Uk. által üzemeltetett) Önnel való kapcsolatát a következőkkel kapcsolatban. Ha nem ért egyet a jelen feltételek bármely részével, kérjük, ne használja weboldalunkat.

Az „ADHOC.SUPPORT” érdekérvényesítő közösség, érdekérvényesítő és elemző gazdasági tevékenységként üzemel. Az  “ADHOC.SUPPORT” -ot üzemelteti: 1 Northumberland Avenue, Trafalgar Square, London, WC2N 5BW, Egyesült Királyság. Cégjegyzékszámunk: 08595221. Az „Ön” kifejezés weboldalunk felhasználójára vagy nézőjére vonatkozik.

A weboldal használatára az alábbi használati feltételek vonatkoznak:

A weboldal oldalainak tartalma kizárólag az Ön általános tájékoztatását és felhasználását szolgálja. Előzetes értesítés nélkül változhat.

Ez a weboldal cookie-kat használ a böngészési beállítások nyomon követésére. Ha engedélyezi a cookie-k használatát, a következő személyes adatokat tárolhatjuk harmadik felek számára: 

Sem mi, sem harmadik felek nem vállalnak garanciát vagy garanciát az ezen a weboldalon található információk és anyagok pontosságára, időszerűségére, teljesítményére, teljességére vagy alkalmasságára vonatkozóan. Ön tudomásul veszi, hogy az ilyen információk és anyagok pontatlanságokat vagy hibákat tartalmazhatnak, és kifejezetten kizárjuk a felelősséget az ilyen pontatlanságokért vagy hibákért a törvény által megengedett legteljesebb mértékben.

Az ezen a weboldalon található információk vagy anyagok felhasználása teljes mértékben a saját kockázatára történik, amelyért nem vállalunk felelősséget. Az Ön saját felelőssége annak biztosításáért, hogy a webhelyen keresztül elérhető termékek, szolgáltatások vagy információk megfeleljenek az Ön egyedi követelményeinek.

Ez a webhely olyan anyagokat tartalmaz, amelyek a tulajdonunkban vannak, vagy amelyek licenccel rendelkezünk. Ez az anyag magában foglalja, de nem kizárólagosan, a tervezést, az elrendezést, a megjelenést, a megjelenést és a grafikát. A sokszorosítás a jelen feltételek részét képező szerzői jogi megjegyzéstől eltérően tilos.

Az ezen a weboldalon reprodukált összes védjegyet, amely nem az üzemeltető tulajdona vagy licence, a weboldal elismeri.

A weboldal jogosulatlan használata kártérítési igényt vonhat maga után, és/vagy bűncselekménynek minősülhet.

Ez a weboldal időről időre más webhelyekre mutató hivatkozásokat is tartalmazhat. Ezek a hivatkozások az Ön kényelmét szolgálják további információkkal kapcsolatban. Ezek nem jelentik azt, hogy jóváhagyjuk a webhely(ek)et. Nem vállalunk felelősséget a hivatkozott webhely(ek) tartalmáért.

A weboldal Ön általi használatára és a webhely ilyen használatából eredő vitákra Anglia, Észak-Írország, Skócia és Wales törvényei vonatkoznak.  
=