Szponzoráció

Segíts,
 hogy segíthessünk!

Nem mindig azok a prioritások, mint amit elsőre egy üggyel kapcsolatban gondolsz. Egy-egy ügy teljes megismerése összetett feladat. Objektíven belelátni egy adott témába hosszas munkafolyamat eredménye, ami rengeted időráfordítást és energiát követel. Az Adhoc.support körüljárja a témát, megismeri a különböző álláspontokat, tényeket és bizonyítékokat keres és értelmezést ad az adott problémára. 
Mi nem fecsegünk a megoldásról, hanem megtaláljuk azt a legjobb utat, ami ahhoz kell, hogy a panaszos és a panaszt előidéző között kompromisszum szülessen elsődlegesen a panaszos megelégedésére. 

Erős érdekképviselet csak stabil alapokon nyugvó, tényszerű és bizonyítékokkal alátámasztott képviselettel lehetséges. Mi ebben hiszünk, ezért dolgozunk. ezért hoztuk létre az Adhoc.Supportot. 
Ha egyetértesz velünk, ha segíteni tudsz minket ebben, legyél te is a támogatónk! 

HA ÖNT MEGTÉVESZTETTÉK, ÁTVERTÉK

nem megfelelő szolgáltatást nyújtottak az Ön számára, és panaszát figyelmen kívül hagyják, vagy nem megfelelően kezelik.

HA FALAKBA ÜTKÖZIK!

Vélt kereskedelmi panasza megoldása során folyamatosan elhárítják a problémát. Ha már úgy érz, hogy sosem talál megoldást!

HA A SZOLGÁLTATÓ CSERBENHAGYTA!

Ha jóhiszeműen fizetett egy termékért vagy szolgáltatásért és mégsem történik semmi az eladó részéről.

EGYÜTT ERŐSEBBEK VAGYUNK

Együtt minden könnyebb

FOGYASZTÓI PROBLÉMÁJÁVAL NINCS EGYEDÜL

Ne játsszon magányos harcost, ha vannak mások is, akivel szövetkezhet! Támogatást, tudást és erőt nyújtunk a panaszok és viták sikeres megoldásához.

Fogyasztóvédelmi és jogi szakértőink az Ön rendelkezésére állnak, biztosítva panaszának érdemi kezelését és megoldását.
Nem akarunk feleslegesen szárnyakat eregetni. Szeretnénk, ha minden fél olyan eredményre jutna, amellyel mindenki elégedett!

Erősségünk a termékekhez és szolgáltatásokhoz kapcsolódó, valamint a kereskedelmi tevékenységek során felmerülő panaszok hatékony kezelése.

Közösségünk erőssé tesz minket, amellyel számolni kell!

ADHOC SUPPORT

KÖZÖS ERŐVEL, EGYÜTT! / ALL OF US TOGETHER!

Csatlakozzon most

A közösségnek ereje van! Együtt, közösen, közös erővel megoldást találunk a problémájára!