Állj ki a fogyasztói jogaidért és csatlakozz!

Közösségünkben a panaszod, együttes erővé válik, mások hasonló panaszával!

Az Adhoc.Support érdekérvényesítő közösség ereje tőled is növekszik és te is erősebbé válsz. Ne hezitálj: cselekedj! Lépj be közösségünkbe, ahol közös erővel hozunk létre, értékes változást!
Adhoc.Support consumer advocacy community. Elevating voices and empowering rights for impactful change

6 ok, amiért az Adhoc.Support érdekérvényesítő közösség az erőd forrása a fogyasztói panaszkezelés során

Az Adhoc.Support hatékony megoldást kínál számos fogyasztói panasz kezelése során.

6 Adhoc Support reasons Icon Small

Egyesült erővel a termékhibák ellen

Képzeld el, milyen hatással jár, ha a felhasználók világszerte bejelentik egy népszerű okostelefon akkumulátorának hibáját az Adhoc.Supporton keresztül. A mesterséges intelligenciával kiegészült rendszerünk, összekapcsolja ezeket az eseteket, felerősítve a Te hangodat és közös, erős érvekkel bíró panaszt hív életre. Az egyéni erőt átalakítva, azonnali megoldásokat sürgetve hatást gyakorolunk a vállalatokra és a megoldás elérését célozzuk.

Tovább...
5 Adhoc Support reasons Icon Small

Online és B2B/ B2C problémák

Frusztrálnak az olyan online szolgáltatások, amelyek nem teljesítenek? Az Adhoc.Support az a hely, ahol másokkal együtt összefogva, kieszközölheted az elszámoltathatóságot. Amikor úgy érzed kicsúszik a kontroll a folyamatok miatt a kezedből, a kereskedő nem reagál érdemben és közös a panaszod másokkal: a közösségünk kollektív fellépése képes arra, hogy kieszközöljük a megérdemelt szolgáltatást -vagy kártérítést-, minden panaszos érdekében fellépve.

Tovább...
1 Adhoc Support reasons Icon Small

Lakossági építkezési problémák

Ne nézz szembe egyedül az új otthonok kivitelezésével kapcsolatos gondokkal. Csatlakozz más vásárlókhoz az Adhoc.Support segítségével, hogy dokumentáld a közös hibákat és az elmulasztott határidőket. Együtt érvényesíteni vagyunk képesek a szerződéseket és kieszkzöljük a hibajavításokat is. A társasház vagy lakópark építések rémálma, a kifelejtett építési anyagok, elfelejtett teljesítések esetén is élj a közösségünk biztosította nyilvánosság erejével.

Tovább...
4 Adhoc Support reasons Icon Small

Elektronikai eszközök gyártási hibái

Amikor a televíziókészülékek gyártási hiba miatt idő előtt meghibásodnak, az Adhoc.Support segít összefogni vásárlótársaiddal. Oszd meg a történeted, támogass másokat a pontos információddal és követeljetek együtt, érdemi intézkedést. Közösségünk biztosítja, hogy a gyártók meghallgassanak és cselekedjenek, ami jobb termékeket és tisztességes bánásmódot eredményez a közösségünk és ezáltal a te számodra is.

Tovább...
3 Adhoc Support reasons Icon Small

Autóipari visszahívások

Egyesítsd erődet más járművezetőkkel az Adhoc.Support érdekérvényesítő közösségén keresztül, hogy felhívjátok a figyelmet a biztonsági problémákra, amikor az autóvisszahívásokat figyelmen kívül hagyják. Közösségünk támogatja a bizonyítékok gyűjtésére és a nyomásgyakorlásra irányuló erőfeszítéseket, felgyorsítva a visszahívási folyamatot, és biztosítja, hogy a biztonság ne csak ígéret legyen, hanem valósággá váljon.

Tovább...
2 Adhoc Support reasons Icon Small

Gyermekjátékok problémái

A gyermekjátékoknak szórakoztatónak kell lenniük, nem pedig károsnak. Az Adhoc.Support összefogja a szülőket, hogy a gyermekekre veszélyes termékeket eltávolítsák a polcokról. Az információk megosztásával és az egységes érdekérvényesítéssel biztosítjuk a gyors cselekvést és a biztonságos alternatívákat gyermekeink játékidejére, játék eszközeire. A gyerekeket érintő termék kifogásokat, kiemeleten és hatékonyan kezeljük.

Tovább...

Miért érdemes csatlakozni közösségünkhöz?

Az Adhoc.Support érdekérvényesítő közösség, több mint egy hely a panaszaid bejelentésére; ez egy olyan közösség, ahol egyesítjük erőinket a piac tisztességesebb és átláthatóbbá tételéért. Lépj be közösségünkbe, és kezdj el hatásosan kiállni a fogyasztói jogaidért! A közösségi érdekérvényesítés alapja, a fogyasztói érdekek egységes védelme. A tisztességtelen gyakorlatok minden hatásának megszüntetése érdekében, közösségünknek biztosítania kell, hogy megfelelő jogorvoslatok álljanak a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok által megkárosított fogyasztók rendelkezésére és ebben támogassuk minden érintett ország, hatóságát is. Az, hogy a munkánk és tapasztalatunk érdemes a jövőbeni célok elérésére abban mutatkozik meg, hogy a megszerzett tudásból egy komplex rendszert építettünk és közben létrejött a törvényi háttér is, kvázi igazolva az általunk piaci résnek vélt terület kitöltésének jogosultságát. A fejlesztéseink, elemzéseink és a gyakorlati tapasztalataink igazolták: a viták során a békés és toleráns emberi hang, erősebb a sokszor felesleges vitatkozásnál. Amikor pedig elfogy a szép szó és az érvelés, átadjuk a pályát jogászainknak.  
4 Adhoc Support why join Icon Small

Nemzetközi együttműködés

A probléma lehet globális és kollektív erőnkkel változást érhetünk el, határokon átívelő sikerekkel, gyors elemzéssel és a tömeges jelleg felismeréssel.
3 Adhoc Support why join Icon Small

Tömeges panaszkezelés

Ha a hibát már felismerted, összefogásunkkal erőteljesebb nyomást gyakorolhatunk és békés megoldást érhetünk el, pereskedés nélkül is.
2 Adhoc Support why join Icon Small

Békés érdekérvényesítés

Kerüld el a reklamációs procedúrákat és keresd a békés utat. Mi támogatunk, hogy könnyebben érvényesíthesd jogaidat, másokkal együtt.
1 Adhoc Support why join Icon Small

Biztonságos döntéshozatal

Mielőtt pénzt költenél, tájékozódj nálunk a termékekről és szolgáltatásokról, hogy biztos döntést hozhass. Legyél preventív!

Panaszbenyújtás 4 lépesben

Az Adhoc.Support 4 egyszerű lépésben segíti a közösséghez csatlakozást

registration Small

1. Közösségi regisztráció

Csatlakozz az Adhoc.Support közösséghez. Nyújts be panaszt, érdeklődj vásárlás előtt, támogasd mások törekvéseit közösségünkben. Szerezz hozzáférést szakértői erőforrásokhoz, eszközökhöz és a támogatói hálózathoz. Szerezz rutint a napi életviteledhez a panasz és reklamáció kezelésben és legyél segítőkész   mások objektív tájékoztatásában. Legyél aktív és együttműködő részese közösségünknek minden nap.
submit Small

2. Panasz benyújtása

Jelentkezz be a fiókodba és válaszd a 'Panasz Benyújtása' opciót. Add meg panaszod részleteit, beleértve a panaszolt cég információit, a teljes leírást és tölts fel minden bizonyítékot, ami alátámasztja az esetedet. Ellenőrizd a panaszod majd elektronikusan írd alá. Az információk összekapcsolódása a te  segítségeddel jön létre és változhat ügyed egyéni panaszból, regionális vagy globális esetté. A teljes információ: érték!
confirm track Small

3. Megerősítés és folyamatkövetés

Panasz benyújtás után azonnali megerősítést kapsz emailben,  egyedi követési számmal. Használd a felületünket, tájékozódj, ismerkedj más ügyekkel. A folyamat követésére és az esetleges megoldási lehetőségekre tett javaslatainkból, a számodra legjobban megfelelőt válaszd. Bárhol is kerülsz szembe hasonló problémával, hívd fel mások figyelmét is a közösségünk lehetőségeire. A megoldás a cél!
solution Small

4. Megoldás és közösségi érdekérvényesítés

Panaszod benyújtása után megvizsgáljuk, hogy van a hasonló panasz a rendszerünkben. Közös érintettség esetén megvizsgáljuk, milyen előnyt hordozna egy közösségi fellépés a panaszolt céggel szemben. Nemzetközi érintettség esetén pedig egy nemzetközi érdekközösséget hívunk életre. Célunk, hogy a cégek, elfogadják közösségünk érdemi megoldásait és ügyed: érdemi megoldással záruljon.
<

Szakértelmünk Esszenciája

Az összefogás erejével és a legújabb technológiai fejlesztésekkel formáljuk át a fogyasztói panaszok kezelését.

Közösségi Cselekvés Inspirálása
Összefogásra buzdítunk minden fogyasztót, hogy együtt erőteljes változást érjünk el.
Globális Védelem Fokozása
Globális érdekérvényesítésünkkel szélesítjük a fogyasztói jogok védelmének horizontját.
Panaszok Hatékony Kezelése
Legújabb technológiai megoldásainkkal forradalmasítjuk a panaszkezelési folyamatot.
Folyamatos Innováció és Fejlődés
Adatvezérelt megoldásainkkal úttörők vagyunk a szolgáltatásfejlesztés területén.

Csatlakozz az  Adhoc.Support közösségéhez

Mint az Adhoc.Support tagja, számos előnyben részesülsz, beleértve:

 

Hatékony tömeges panaszkezelő rendszer

 

Egy globális érdekérvényesítő közösség kollektív ereje

 

Panaszok célzott megoldások szerinti kategorizálása

 

Nemzetközi erőforrások és fogyasztóvédelmi képviselet

GYIK

Az Adhoc.Support egy nemzetközi fogyasztóvédő közösség, ahol egységesen kezelheted panaszaidat és felléphetsz másokkal közösen. Csatlakozva, erősítheted panaszod súlyát és gyorsíthatod a megoldás folyamatát közösségi együttműködéssel.
Az Adhoc.Support egy online platformot kínál panaszaid gyors benyújtásához és nyomon követéséhez, AI-t használ az esetek összekapcsolására, szakértői elemzést biztosít, és közösségi fórumot teremt a tapasztalatok megosztásához. A közösség erejével erősíti a fogyasztók hangját és hatékonyságát.
Az Adhoc.Support közösség előnyei a széleskörű tudás- és tapasztalatmegosztás, a digitális panaszkezelés, a hasonló problémákkal szembesülőkkel való együttműködés, valamint a panaszok hatékony elemzése és kezelése modern technológia segítségével. Az Adhoc.Support fokozza a fogyasztók erőfeszítéseinek hatását.
Az Adhoc.Support közösség előnyei a széleskörű tudás- és tapasztalatmegosztás, a digitális panaszkezelés, a hasonló problémákkal szembesülőkkel való együttműködés, valamint a panaszok hatékony elemzése és kezelése modern technológia segítségével. Az Adhoc.Support fokozza a fogyasztók erőfeszítéseinek hatását.
Az Adhoc.Support világszerte segít panaszaid kezelésében, legyen szó belföldi vagy külföldi cégekkel szembeni ügyekről. A közösség biztosítja a helyi képviseletet, a dokumentumok fordítását és hogy a panaszaid nem maradnak figyelmen kívül.
Az Adhoc.Support modern technológiával azonnal elemzi és összekapcsolja a kapcsolódó panaszokat, így gyorsabbá téve a panaszok kezelését. A panaszok átlagos kezelési ideje így rövidebb, mint az egyéni próbálkozásoknál.
Az Adhoc.Support a legtöbb fogyasztói panasz típusát kezeli, ideértve a termékekkel, szolgáltatásokkal, garanciával és szerződéses kérdésekkel kapcsolatos problémákat. Széleskörű támogatást nyújt az elektronikától kezdve az utazási panaszokig, az egészségügyi aggályoktól az adatvédelmi aggodalmakig. Minden panasz esetében különös figyelmet fordítanak a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok és a fogyasztói jogok megsértésének eseteire.
Az Adhoc.Support éves tagsági díja 6.000 Ft, amely a platform fenntartását szolgálja. Nincsenek további rejtett költségek, és a tagság jelentős előnyöket nyújt a díj ellenében.

Rólunk mondták...

Minden barátunknak és ismerősünknek köszönjük, hogy évek óta, velünk tesztelik a közösségi érdekérvényesítés folyamatát

Photo by Adhoc.Support

Dávid

Egy egyszerű ERG szelep hiba miatt a márkaszervíz több száz ezer forint költséget szeretett volna elkérni. Az Adhoc.Support kommunikációs megoldása segítségével, megszületett egy kifogás kezelő javaslat levél. A végén a szerviz 150.000Ft engedményt adott a karbantartásból.  Öröm volt látni, hogy egy levél, mennyire tud hatékony lenni a panaszkezelés során.
Photo by Adhoc.Support

Gábor

Egy ideje már figyeltem a tabletem felületét, mert úgy tűnt mint ha horpadt lenne az üvege. Sajnos az akkumulátor egy repülés után felpuffadt.  A gyártó szó szerint kiröhögött, hiába vittük szakszervizbe. Az Adhoc.Support tesztelése során a csapat összehozott egy közösségi érdeklődést és számos más, azonos hibára derült fény. Csendben kicserélődtek az aksik...
Photo by Adhoc.Support

Olga

Vettünk egy bébi ételt a férjemmel, aztán kiderült a terméktől hány a gyermekünk. Számos más Angliában, ebből a termékből vásárlóval beszéltünk. Beszéltem az Adhoc.Support fejlesztő csapatával és kiderült, hogy a gyártó nem egyezkedik egyenként a szülőkkel, de a közös panasz láttán: érdemben meghallgatták ügyünket és a hibát utólag, korrigálták.
WordPress Cookie Bővítmény a Real Cookie Bannertől